De verbindende schakel

Welkom op de website van What a Gigh. Leuk dat je interesse in mij hebt - ik voel me vereerd! Vermaak je met het bekijken van mijn site. En ik heb uiteraard graag contact met je!

Hoe laat je dromen tot daden komen? Wat maakt dat kracht en kwaliteit écht tot resultaat leiden? Hoe bewaak je de balans tussen richten, inrichten en verrichten? 

Ik adviseer waar optimalisatie mogelijk is. Optimalisatie in strategie, in organisatie-inrichting, in samenwerking, in prestaties, in benutting van aanwezige kwaliteiten, in processen, in persoonlijke groei.

Ik schakel daarbij tussen (het belang van) organisatie, team en individu. Elke dag mag ik een bijdrage leveren aan een mooier perspectief voor bedrijven, managementteams, en directeuren of managers. 

Nieuw in mijn blog

Optimisme II
23 april 2014
Vorige keer had ik beloofd nog een keer op optimisme terug te komen. Bijgaande foto is een half jaar geleden genomen (*). Het was het...
OPTIMISME I
29 maart 2014
Een paar weken geleden was Jan ten Bloemendal jarig. Bijgaand de foto waarin hij vol trots een jaartje ouder is. Hij vergastte mij...